Waarom hulp nodig is:

De bewoners van ’t Clockhuys in Asten hebben vanwege hun beperkingen een inkomen op minimum niveau. De ouders zullen hen, waar mogelijk, financieel ondersteunen. Denk daarbij onder andere aan de inrichting van hun appartementen. Maar er zijn natuurlijk veel meer kosten bij een ouderinitiatief. U kunt hierbij denken aan de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte, keuken, woonkamer, aanvullende voorzieningen zoals een goede alarm- en toegangsinstallatie, de inrichting van de tuin en het organiseren van allerlei activiteiten. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Steun ons met een bijdrage op rekening nummer 

NL 63 RABO 0324223749 t.n.v stichting ’t Clockhuys Asten

Dat kan eenmalig maar ook door een periodieke bijdrage door een machtiging af te geven aan de stichting ’t Clockhuys Asten.

Per 1 januari 2018 heeft de belastingdienst ons de ANBI status verleend. Daardoor zijn er voor zowel particulieren als bedrijven mogelijkheden om de giften af te trekken van de belasting. Doe daarmee uw voordeel en ons een groot plezier. Informatie hierover kunt u vinden op: belastingdienst giften. Natuurlijk lichten wij ook graag een en ander toe.

U kunt ook goederen ter beschikking stellen, activiteiten organiseren of ondersteunen of gewoon als vrijwilliger een bijdrage leveren. Alle ideeën zijn welkom, we horen ze graag van u via: secretariaat@tclockhuysasten.nl