De nieuwe groepsfoto; gemaakt op 11-10-2019:

 

 

Hoi, ik ben Kelly Tinnemans uit Someren en ik ben 24 jaar. Ik woon nog thuis bij mijn mama en papa en mijn jongere broer Roy. Mijn    hobby’s zijn; uitslapen, duiken bij een speciale duikschool Red Lobster uit Deurne, dansen, computeren, bakken en lekker gaan uit eten of  een terrasje bezoeken, ik ga heel graag naar musicals. En zeker niet onbelangrijk, ik pas samen met mama op mijn buurjongetje van 3 jaar. Overdag werk ik op verschillende plaatsen bij Oro Laan ten Roode, Brownies & Downies in Asten Levensatelier in Asten en 2x per week werk ik bij een gastouder gezin waar kindjes zijn tot 4 jaar. Op dinsdag ga ik naar mijn tante en daar ga ik altijd nieuwe recepten uit proberen om te koken, en wij gaan altijd samen  de dieren verzorgen. Ik hoop dat ik een mooi appartement krijg wat ik gezellig in kan richten en dat we een gezellige groep krijgen om leuke dingen mee te gaan doen.

 

Hallo, ik ben Daniek Hartman. Momenteel woon ik nog met mijn ouders, broer en hond Luna in Asten-Heusden. Mijn 2 zussen zijn al het huis uit. Het lijkt me heel leuk om ook op mijn eigen te gaan wonen in het Clockhuys in Asten. Dan kan ik gezellig samen met de andere bewoners koken en leuke dingen doen. Mijn hobby’s zijn: muziek, paardrijden en streetdance. Ik werk bij Brownies en Downies, en bij de Hoeve in Liessel met paarden.

 

Hoi, ik ben Yvonne van Deursen, uit Someren ik ben geboren in 1995. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders Mijn broer woont in Someren en mijn zussen in Maastricht en Eindhoven. Ik wil heel graag net als mijn broers en zussen op mezelf gaan wonen, maar vind het ook fijn dat ik samen met mijn medebewoners gezamenlijk kan koken en leuke activiteiten kan doen. Ik werk 1 dag bij stichting land van Horne op Egelshoeve in Someren en 4 dagen bij Brownies&downies in Asten. Ik hou van gezelligheid en luister graag naar muziek en speel mee bij de percussiegroep de vrolijke noot. Ga graag samen met vriendinnen op stap naar de disco en de bioscoop.

 

Hallo, ik ben Jolinda Kusters, ik woon na drie jaar weer bij mijn moeder in Someren. Mijn broer woont in Enschede en mijn zus in Den Haag. Ik heb het diploma dienstverlenings-assistent behaald op de Academie Spelderholt. Ik werk nu twee dagen bij Amalia Zorg in Asten en twee dagen bij Brownies&downieS in Asten.

 

Hoi, ik ben Marcia van Asten. Ik doe de studie Dienstverlenings-assistent op Parc Spelderholt in Beekbergen. Hier ben ik 5 dagen in de week.  Dit jaar haal ik mijn certificaat en dan ga ik in ’t Clockhuys in Asten wonen. Ik heb 2 oudere zussen. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen en spelletjes spelen op de Wii.

 

Hallo, ik ben Tim Berkvens en woon bij mijn ouders in Heusden. Ik heb twee zussen, Anke en Marlie.  Ik werk bij de zorgboerderij de Peelwerker in Heusden en op de locatie in de Lindestraat.  In mijn vrije tijd ga ik vaak voetbal kijken bij ONDO in Heusden en darten in Someren. Ik heb er echt zin in om in Asten in het Clockhuys te gaan wonen.  Het is een leuke uitdaging om zoveel mogelijk zelfstandig te worden, maar met hulp van de begeleiding moet het lukken.

 

Hoi, ik ben Shannon van Brussel. Ik studeer nu op Academie Spelderholt in Beekbergen en leer voor dienstverlenings- assistent. In het weekend ben ik bij mijn ouders, broer en zus in Asten. Dan ga ik graag naar activiteiten van KansPlus en wil ik met mijn vrienden afspreken. Mijn hobby’s zijn mandela’s kleuren, muziek luisteren, naar de film gaan, koken en keyboard spelen. Ik ben fan van Nick& Simon. Ik vind het superleuk om in ’t Clockhuys te gaan wonen.

 

Hallo, ik ben Ruud Brinkman. Ik werk elke dag met veel plezier bij SHI. Hier ga ik op mijn fiets naartoe.  Zo ga ik ook naar het voetbal. Mijn team is JG1 bij NWC, waar ik keeper ben.  Mijn favoriete voetbalclub is PSV.  Een andere hobby is tennis wat ik ook heel leuk vind.  Thuis speel ik graag spelletjes op de computer zoals: Fifa 2019. Mijn aller grootste wens is om een eigen woonplek in Asten te hebben, daarom vind ik het super fijn dat ik die plek in het Clockhuys krijg.

 

Hoi, ik ben Iris Giepmans, ik ben 21 jaar oud. Ik woon nog bij mijn ouders en 3 jongere broertjes in Nijnsel. Mijn hobby zijn: Zumba, Skiën, uitgaan, creatief bezig zijn. Momenteel werk ik in Schijndel bij Broodje Apart in de keuken en de bediening. Ik kijk er enorm naar uit om op mezelf te gaan wonen.

 

Hallo, ik ben Jeroen van Oosterhout. Ik woon nu nog in Helmond en werk bij Larco in Someren. Ik heb een zus en drie neefjes. Mijn hobby’s zijn naar PSV gaan, kegelen en F1 wedstrijden op TV kijken.

 

 

1 november 2020

Hallo, ik ben Casper van den Bogaart, 21 jaar en woon nu al ruim een jaar in ’t Clockhuys. Ik vind het superfijn om hier te wonen. Regelmatig komt mijn familie op bezoek of ik bij hen. Op dinsdag help ik samen met Jeroen met koken en ga vier dagen naar de dagbesteding. Ik ben graag beneden bij de groep maar soms ga ik lekker rustig muziek luisteren in mijn appartement.

 

 

 

Hallo,  ik ben Danique van Nuenen en ik kom uit Bakel. Ik woonde bij mijn ouders en mijn hond Hunk. Ik heb 1 zus Joyce die samen woont met haar vriend Jaap en mijn neefje Jake. Ik werk bij het Cultuurcentrum in Deurne en bij de zorgboog in Bakel. Ook maak ik muziek met de Rimboband. Mijn hobby’s zijn diamont painting en TV kijken. Ik hou van gezellige dingen doen.

Foto’s zijn gemaakt door Eric Driessen